Kvadrat Bygg AB

EXPERTIS ATT LITA PÅ

Oavsett om du ska totalrenovera din villa eller bygga en ny sommarstuga i Göteborg så vill vi att våra kunder ska känna sig trygga i valet av hantverkare.

Icon

VI finns i Göteborg

Vi är byggfirman i Göteborg att lita på, med utbildad personal och högkvalitativa material och verktyg ser vi till att uppfylla kundernas förväntningar och önskemål, oavsett om det handlar om ett mindre projekt eller en totalrenovering.

Resurs 1

Snickare

Vi är snickare som utför bygg och renoveringar i Göteborg med omnejd. Oavsett om du vill bygga ett attefallshus i Partille eller renovera din villa i Mölndal så finns vi här för att hjälpa dig att utföra ditt projekt som du tänkt dig.

skruv

Nöjda kunder

Anlitar du oss på Kvadratbygg AB så kan du vara säker på att du får ett bra resultat, vi har hundratals nöjda kunder genom åren och vi ser till att det fortsätter så, för bra kunder är den bästa reklamen.

Kvadrat Bygg AB logotype

Bakgrund

Kvadrat Bygg startades för 10 år sedan av vår VD Mattias blixt.
Till en början drevs företaget som en enskild firma parallellt med detta var Mattias anställd som snickare på ett annat byggföretag där han arbetat i många år. 

Fortsätt läsa

Senaste projekt

Går ni i planer om att bygga ett nytt hus i Göteborg, eller varför inte totalrenovera i Kungälv? Hör av dig till oss med dina planer sån hjälper vi dig med genomförandet, från start till slut. Nedan hittar du några av våra redan avslutade byggprojekt i Göteborg med omnejd.

Samarbeten

Senaste nytt

Text om vad som pågår just nu hos Kvadrat Bygg AB. Text om vad som pågår just nu hos Kvadrat Bygg AB. Text om vad som pågår just nu hos Kvadrat Bygg AB. Text om vad som pågår just nu hos Kvadrat Bygg AB.

Reklambanner med text

Kontakt

Oavsett om du ska totalrenovera din villa eller bygga en ny sommarstuga i
Göteborg så vill vi att våra kunder ska känna sig trygga i valet av
hantverkare.

Senaste nytt

Färdiga projekt

På Kvadrat Bygg AB använder vi kakor (cookies).